Tot Sy eer.
Search

Frikkadelle in Kerriesous

Maak frikkadelle : 500 gr maalvleis, 2 t gekapte knoffel, 1 klein ui, gekap, sout en peper na smaak. Rol klein bolletjies kleiner as ‘n gholfbal, en plaas in yskas.  Maak sous: Braai 2 t rooi kerriepasta in 2 E kookolie vir 1 minuut. Voeg 2 E gekapte ui en 2 geskilde, gekapte tamaties by en roerbraai nog 1 minuut. Roer 1 blikkie klappermelk en 1 1/2 k water by. Laat mengsel kook, draai hitte laer en kook 10 min. Roer 2 E worcestersous en half t sout by. Plaas frikkadelle versigtig in sous. Kook saggies vir 10-15 minute tot bolletjies gaar is. Bedien op rys of pasta.

Deel dit!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Druk
Epos