Grenadella-en-sjokolade-Koekstruif [foto geleen]

1 sponskoek of ‘n paar klein rolkoeke, 1 blik (380g) gekookte kondensmelk, 12 ryp grendellas se pulp, 1 l (4 k) Griekse jogurt, 4 (32 g elk) Flake-sjokolade-stafies,gekrummel.

Sny die sponskoek of klein rolkoeke in skeywe of stukke en pak die helfte daarvan in ‘n groot,diep glasbak. Skep die helfte van die kondensmelk bo-op die koek, gevolg deur van die grenadella-pulp. Skep die helfte van diejogurt bo-oor en sprinkel van die sjokoladekrummels bo-op die jogurt. Herhaal met die res van die bestanddele en eindig met sjokolade en grenadella-pulp. Laat staan ‘n uur of oornag in die yskas.

Deel dit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Druk
Share on email
Epos