Murgpampoentjie gebak

  • 350 g murgpampoentjies

  • 1 groot eier

  • ½ k gerasperde pecorinokaas

  • ½ k panko-krummels (japanese krummel vir diepbraai doeleindes)

  • Vervang panko krummels met gewone broodkrummels

  • 1 fyngemaakte knoffelhuisie

  • Rasper die murgpampoentjies en druk dit met handdoekpapier droog.

  • Meng met die eier, pecorinokaas, panko-krummels en knoffel.

  • Skep eetlepels vol van die mengsel op ’n groot bakplaat wat met kleefvrye kossproei gespuit is en vorm langwerpige hopies.

  • Bak by 180 °C vir 20 minute tot goudbruin. Draai ná 10 minute om.

  • Sit voor met ’n sous van suurroom en vars grasuie.

Deel dit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Druk
Share on email
Epos